Idézetek~ Szerelem

 

"Az igazság az, hogy szeretem. Csillapíthatatlanul szeretem... Az első pillanattól fogva. Akkor is szerettem, amikor megesküdtem, hogy nem. Nem tehetek róla, csak érzem."

"Nehéz dolog, hogy ne szeress, de nehéz az is, hogyha szeretsz. A legnehezebb, ha hiába szeretsz."

 

„Szeretem, ahogy megcsillan a hajad a fényben, szeretem, ahogy mosolyogsz, amikor épp nem bujkálsz, vagy nem pózolsz senkinek. Szeretem a nevetésed, szeretem, ahogy megtelik csobogó bánattal a hangod, mint a nyári eső. (...) Szeretem a szemeidet, a boldogtalanságodat. Szeretlek.”

 

„Van valaki aki többet jelent nekem mostanában, mint kellene. Felmerül bennem pár gondolat, hogy talán szeretnem kéne? Talán nem kéne eltaszítanom magamtól? Félek... Mindig is féltem az érzésektől. A baj az, hogy én nem adom meg mindenkinek a szeretet csak úgy, az én szeretetemet ki kell érdemelni. Talán ő megérdemli, de még nem tudom, hogy egy kicsit is bízhatok-e benne? Mert azt tudom, hogy teljes mértékben nem bízhatom Rá az életem... azt nem lehet! Nem lehet, mert senkiben sem lehet teljes mértékben megbízni. De mondjuk egy icipici darabkát adhatnék neki magamból... és meglátjuk! Meg látjuk, hogy tud-e vigyázni arra a pici darabkára úgy igazán!”

 

„Jó volna néha, kábultan, bután csak menni. Menni valaki után és érezni egy biztos kezet, érezni, hogy valaki szeret.”

           

„A végén igazából csak az számít, hogy szerettél.”

 

„A szerelem, a szeretet, ezt az elejétől hiszed. És ami eddig a célod volt, azt te magadtól ellökted. Írsz neki egy sms-t névnapja alkalmából, de tőled esett a legjobban a legjobb barátjától.”

 

„Van egy szó, mit úgy hívnak, remény, Ha vigyázol rá, ő mindig benned él. Ha szívedbe zárod, ki fontos neked, Bármerre jársz, ő is ott lesz veled.”

 

„Szeretném szívemet kitépni, s virág helyett ablakodba tenni. Hogyha látnád hervadó szívemet, Akkor elhinnéd, hogy igazán szeretlek!”

 

„Minden éjjel azt álmodom, hogy mellettem állsz, szerelmes szavakra s forró csókra vársz. Simogató pillantásod érzem ajkadon, olyan ez mint a valóság csak kár hogy álmodom. Sötét éjjel édes álom hamar tova száll, felébredek és a szívem vadul kalapál. Körül nézek és te nem vagy sehol se s ettől szenvedek, mert szeretném ha velem lennél mindig csak velem!”

 

„Csak egy percig szeress, míg elmondom, imádlak. Csak egy óráig szeress, míg megsúgom, kívánlak. Szeress egy napig, míg csókolni tudlak. Szeress egy életen át, és én is mindig szeretni foglak.”

 

„Kicsi szívem Érted dobog, Érted égnek a csillagok, Érted süt a nap az égen, Érted élek én is régen. Te vagy kicsi szívem vágya, Veled lenni, azt kívánja!”

 

„Hiába tagadnám régóta szeretlek, könnyeim titokban teérted peregnek. Kértem a jó Istent tanítson feledni, válasza az volt: Téged kell szeretni!!”