Idézetek~ Férfiak

 

 
"A férfiak olyanok, mint a kisfiúk. Akár nyolc-, akár nyolcvanéves, mindörökké gyermek marad."
 
 

 

"Állítom, hogy a férfi a teremtés koronája! Lehet és legyen is a teremtés koronája - feltéve, ha mi nők koronázzuk meg. (...) Csak akkor lehet a férfi a
teremtés koronája, ha élete párját ő is királynővé koronázza."
 
 
"Nem attól vagy férfi, amit mondasz, amit ígérsz, hanem attól, amit csinálsz."
 
 
"A legrosszabb, amit egy férfival tehet a nő, (...) ha megfosztja attól a tudattól, hogy ő érték a nő szemében."
 
 
"A nő a férfitől várja a biztonságot, az erőt, a védelmet, a támaszt, a szeretetet, a szerelmet, a gondoskodást. (...) Ezzel szemben a férfi egyetlen, biológiailag is megalapozott mély vágya: a szabadság."
 
 
"Ne gyere többé! Ez a mondat egyszerű és egyértelmű, mint a pofon, a férfiak mégsem igen értik."
 
 
"Ha olyan férfit keresel, aki vonzó, jó humorú, eszes, határozott, érzékeny, remek szerető, ugyanakkor ragaszkodó és romantikus - válts mozijegyet!"
 
 
"Kétféle pasi létezik. Az egyik, aki akarod, hogy felhívjon; a másik pedig nem akarod, mégis hív"
 
 
"Ha a férfiak csak sejtenék, (...) hogy mi mindent tudnak róluk a nők, nem mászkálnának olyan gőgősen, kidüllesztett mellel, előreugró állkapoccsal, nem hencegnének a férfiasságukkal (...), hanem behúznák fülüket-farkukat, ha tőlük száz méterre felbukkanna valami szoknyás személy ,Mert a nők mindent tudnak a férfiak kicsiségéről, tehetetlenségéről."
 
 
"A férfiaknak azért nő a szakálluk, hogy borotválkozzanak, azaz ne kelljen reggelit készíteniük."
 
 
"Nézzünk szembe a tényekkel. Együtt lenni egy férfival, aki vonzódik hozzánk - ez a csúcs. És amikor olyan dolgokat mond, amit hallani szeretnénk, ami után halálosan vágyakozunk - és amiről azt gondoljuk, már soha senki nem fogja mondani nekünk -, teljesen a kezükbe adjuk magunkat anélkül, hogy érdekelne bennünket a szép szavak igazsága. Az ilyen férfi számító, aki hozzászokott már, hogy minden az ő igénye szerint történik. És amikor nem kapja meg, amit akar, odébb is fog állni."
 
 
"Tévedés, hogy egy férfinak ne lehetnének gyengeségei, vagy általános gyenge pillanatai. Ami fontos, hogy legyen bátorsága ezeket bevallani, elismerni. Legyen ereje büszkeségéből engedni, és segítséget kérni."
 
 
"Soha nem tanultam meg azt a leckét, hogy ha meg akarsz kapni egy férfit, akkor nem lehetsz nyíltan kritikus, még akkor sem, ha ez az ő érdekét szolgálja."
 
 
"Én nem viselem el, ha egy férfi sír, nem azért, mert nem szabadna sírniok, hanem mert ha mégis sírnak, az olyan, mintha vége lenne a világnak."
 
 
"Ha egy férfi kinyitja a feleségének a kocsi ajtaját, akkor vagy a kocsi, vagy a feleség új."
 
 
"Évekig nem szóltam a feleségemhez. Nem akartam félbeszakítani."
 
 
"Te mindig a nők könyörtelenségéről mesélsz. Csak azt kívánom, hogy megismerd, milyen könyörtelen tud lenni egy férfi a nyers erőszakosságával. Egyszerűen tudomásul sem veszi, hogy a nő a világon van."
 
 
"Tapasztalatom szerint a férfiakat nem vonzzák azok a nők, akik nem bánnak el velük."
 
 
"Ha egy pasas meglát egy rossz lányt, megfordul a fejében, hogy jobbítson rajta? Dehogy - az esélyeket mérlegeli, hogy csíphet el egy kis részt abból a rosszaságból és slisszolhat ki a hátsó ajtón, mielőtt a csaj megtudná az igazi nevét és telefonszámát."
 
 
"Nincs férfi, aki nősülni akarna. Csak vannak nők, akiket másképpen nem kaphatnak meg, ezért ezt az áldozatot készségesen meghozzák."
 
 
"A benső számít - ezt a megállapítást azok a nők találták ki, akiknek jottányi vonzerejük sincs, és az intelligenciájukkal próbálnak megfogni egy férfit. Persze fontos dolog az intelligencia is, de a férfit mindig a nő külseje vonzza."
 
 
"Vannak férfiak, akik úgy veszik be magukat egy nő életébe, hogy örökre felkavarják azt."
 
 
"Ha a férfiak morognak, akkor olyanok, mint a dresszurált medve: dörmög az orrába fűzött drót miatt, de mégiscsak utána megy, amikor húzzák."
 
 
"Egy nő mindig tudja, hogy egy férfi sokat jelent neki. Vajon a férfiak is képesek ezt megítélni?"
 
 
"Ha a nők már a házasságuk, kapcsolatuk elején tudatosítanák magukban, hogy hűséges férfi nem létezik, sok csalódástól és fájdalomtól kímélnék meg magukat. Mert minden férfi elcsábítható, meghódítható. Elcsábítani könnyű őket, de megtartani..."
 
 
"Ha egy férfinak nehézségei adódnak egy nővel, sokat segíthet, ha beszél róla egy másik férfival. Nem azért, mert a másik férfi jobban ért a nőkhöz, de így legalább ketten lesznek tanácstalanok egy helyett."
 
 
"A férfi úgyis csak a kalandot keresi, mindig az újat - valójában még ma is vadászó barlanglakó, akit a fajfenntartási ösztöne hajt."
 
 
"A férfiak manapság már nem várják el a szüzességet (...), de az ártatlanság illúzióját igen. És az igazság? Az igazsággal nem tudnak mit kezdeni!"
 
 
"Minden lány új kihívás a számára, egy gyors kaland, tapasztalatgyűjtés. Csábítóként diadalmaskodott. Nem törődött a történet végével, vagy akár a közepével - csak az elejével. És mint az összes többi liba, én is elkövettem azt az óriási hibát, hogy beleszerettem - ő pedig abban a pillanatban lelépett."
 
 
"A férfiak tudat alatt butának bélyegzik meg azt a nőt, akinek jókorák a mellei. Pedig a valóság az, a nagy mellektől a férfiak butulnak el egy pillanat alatt."
 
 
"A férfiak és a nők között az a különbség, hogy ha szerelmesek, akkor az egyik azt mondja, amit hallani akarsz, a másik pedig megteszi."
 
 
"A férfiak olyan hülyék, hogy a strandokon ezer és ezer combot látnak ugyan, de egy félhomályos helyiségben egy felvillanó kis fehérség képes felizgatni őket."
 
 
"Hogyan vegyél rá egy férfit hogy csináljon meg valamit? Mondd neki, hogy túl öreg hozzá."
 
 
"A férfiak igencsak egyszerűen működnek. Ha jóllakatod őket az ágyban és az asztalnál, és hagyod, hogy aztán nézhessék a sportcsatornát, akkor cserébe bármit megadnak, és a tenyerükön hordozzák azt a nőt, aki ezeket a dolgokat biztosítja nekik."
 
 
"A férfi tüstént megvallja szerelmét, de sokáig habozik, amíg megmondja, hogy nem szeret többé. A nő a fordítottja ennek."
 
 
"A férfiaknak meg kell adni a küzdés és a nagy áron elérés illúzióját."
 
 
"A férfiak buggyantabbak, mint a kéthetes ráksaláta egy szép júliusi napon"
 
 
"A férfi addig vadászik a nőre, mígnem a nő elejti."