Bacio~ Csók

~Aprócska trükk, mikor a szavak feleslegessé válnak. ~

 

 

A csók leginkább a romantikus vonzalom kifejezése, noha csók alatt érthetjük az arca adott ajak érintést is, de ezt leggyakrabban puszinak hívják.
Többek között a szexuális vágy, a szerelem kifejező eszköze. Ez lehet gyengédebb, lehet hevesebb, hosszab vagy rövidebb időtartalmú.
 
Nincs jó vagy rossz csók, ezt nem lehet elrontanni, hisz nincsenek szabályok. Mindenki másképp szereti, az emberek  az érzéseik alapján cselekszenek. Ennek ellenére a csók tanulható. Minnél több féle képpen ki kell próbálni. hogy megtudjuk mi a számunka ill partnerünknek a legmegfelelőbb.
 
Mindössze egy csókból, nem lehet kideríteni h milyen egy-egy ember vérmérséklete. Édes romantika közben az apró lassú csókóké, a finomkodásé a főszerep míg olykor a hevesebb szenvedélyesebbé.
Lehet akár csak egy gyors szeretet kifejezés, egy bensőséges pillanat, vagy akár egy előjáték része ... mindegy mihez kapcsolódik, de ez olyan az embereknek mint valami drog. E nélkül élni nem lehet.
 
Kifejezi az érzéseinket, az érzékiséget, a vágyainkat, magába foglalja az odaadást, az elköteleztség érzését. Sok nő jobban szereti csókolózást, mint magát a szexet. Minden kapcsolatban ez az elsődleges fizikai érintkezés a kedvesünkel, majd ezt követheti az ölelés, a szeretkezés. A csók endorfinokat szabadít fel a szervezetben mely, növeli a nemi vágyat, és a boldogság érzését.
 
Manapság elterjedt az úgynevezett francia csók is, avagy a nyelves csók.
Megosztott a vélemény róla, sokak szerint a nyelves, túl nyálas csók szemteleneség, és kényelmetlenül érinti, de vannak akik szenvedélyüket igy fejezik ki.